miércoles, 18 de octubre de 2017

L'ONA DE FOC

Una nova Ona està arribant des del Centre Galàctic, l'Ona de l'Amor Diví. També s'anomena "Ona de Foc". Aquesta Ona porta vibracions poderoses, que no tot ésser humà pot suportar. Per aquesta raó, s'ha dit que el Pare és un Foc que tot ho consumeix.

Els que estiguin llestos per sostenir les vibracions d'aquesta Ona i per rebre aquesta Ona esdevindran lluminosos. En canvi per a aquells que no puguin assimilar-la serà un Foc que els consumirà o bé els farà passar per grans patiments. Aquesta situació els prepararà per despertar i rebre l'Amor. Per aquesta raó, l'Ona d'Amor, que està arribant, és també anomenada el Foc Diví. Tot el que sigui antic i impur cremarà en ella. Després que la humanitat hagi passat per aquest Foc Diví, el Regne del Pare vindrà a la Terra. Jo dic: Quan el Foc de l'Amor vingui, algunes persones esdevindran Llum; però d'altres cremaran i hauran de viure la redempció.

Avui us trobeu immersos en un punt increïble de la Vida. No passarà massa temps abans que us veieu a vosaltres mateixos travessant el Foc. Això serà en aquesta vida. L'Ona de Foc aviat impregnarà tot el món i el purificarà. Tots els pensaments i els desitjos humans passaran a través d'aquest Foc i seran purificats de la manera més perfecte. La Gran Vida entrarà a dins vostre i sereu transformats. Tal com el ferrer posa el ferro al foc per refinar-lo, de la mateixa manera el Pare ens farà passar pel Foc perquè puguem ser purificats i equilibrats.

Els Éssers que baixen de les altures, diuen: "Aixecarem el cap de la Terra i expulsarem el seu mal". El Mal no intentarà tornar a sobre seu.


La gran destrucció que està succeint és a causa d'aquesta gran Vida, que ara està arribant. Si la gent no accepta el Crist voluntàriament, la cultura moderna passarà pel Foc set vegades, però al final, serà purificada i renovada. L'Ona de Foc passarà a través de les ments de totes les persones. Tots passareu per aquest Foc Diví; alliberareu les vostres ànimes i perdreu les cadenes de l'esclavatge.

Si la gent no desperta i s'aixeca, tots els llaços en què estan atrapats cremaran. Tots els enganys que hàgiu creat cremaran i es convertiran en pols i cendra. Estic parlant de la Vinguda del Dia del Senyor! Us dic ara: Estem en el dia del Senyor!

Només resta mitja hora abans que l'últim tren marxi. Atenció a tots aquells que encara no hagin pogut reservar els seus seients. Si Europa no corregeix els seus errors passats, grans tribulacions es creuaran en el seu camí.

El Senyor està venint i Ell ja ha plantat el Seu Peu a sobre de la Terra. Us puc provar fàcilment que ell ha plantat el Seu Peu a sobre de la Terra. Com? El gran patiment, que s'està incrementant constantment, és la prova de què el Senyor està arribant a aquest món. Sabeu quina és la seva decisió? Tot el que sigui impur cremarà. Mai s'ha vist encara la polseguera que serà aixecada de la Terra. Mai heu sospitat quina gran neteja està arribant abans del Gran Dia. Res quedarà de les nacions Europees i dels plans dels diplomats Europeus. L'Amor dissoldrà tot el que és antic. Després d'això, començarem a construir. La turbulència a les societats, la intranquil·litat dels que estan estressats, indica que el Pare penetra en totes les coses. Tot això està lligat a la resolució del karma de la humanitat, que s'ha anat acumulant durant milers d'anys. Fins que tots els conceptes antics, pensaments i sentiments cremin en el Foc Diví, els humans no podran entrar en la Nova Vida, que està arribant ara.

És a causa que durant milers d'anys hem estat sota la influència de forces negatives que ara aquestes forces es giren en contra nostre. La gent s'ha apartat del camí dret, i totes les desgràcies tenen aquest origen. S'han desviat de massa coses i per aquesta raó han quedat endarrerits en el seu desenvolupament. El Món Invisible vol ajudar-los perquè puguin créixer apropiadament. El Món Invisible està enviant treballadors amb els seus martells per treballar a les cases de la gent.

Aquestes desgràcies són anomenades "les condicions desfavorables de la vida". Amb el seu comportament imprudent, les persones deixen el mal aparèixer, i com ha resultat, arriben les tribulacions. El que avui experimentem i sentim caure a sobre els nostres caps és la nostra pròpia retribució. I així, els esdeveniments actuals indiquen la paga d'un antic deute, la desaparició del karma. L'acceleració en la resolució dels errors passats de la humanitat està tenint lloc en el present. Tot el que s'ha acumulat està sent eliminat.

A la tardor, les fulles velles cauen, vulguin o no. Només els brots que puguin produir noves branques, fulles i flors en la propera primavera quedaran a l'arbre. La bellesa de la vida resideix en els canvis. Després de la tempesta, el temps s'esclareix. Els esdeveniments presents són com una tempesta: passaran. Tot el que succeeix és per al millor. Penseu que l'ordre actual és bo, però el Pare n'ha tingut prou de les transgressions que la humanitat comet.

El karma de les nacions Europees ja està madur i crea grans patiments per a tota la humanitat. Aquestes tribulacions indiquen que la gent ha de canviar la seva forma de vida i aplicar l'Ensenyament Diví.


Els Jueus no van acceptar l'Ensenyament del Crist i les tribulacions van caure a sobre d'ells. Les nacions Cristianes no van aplicar l'Ensenyament del Crist i les tribulacions presents van arribar. Temps turbulents estan venint perquè la gent no accepta voluntàriament i amb una consciència desperta l'acompliment de la Voluntat del Pare. Aquests temps turbulents ja han arribat. I fins i tot desgavells més grans, interns i externs, vindran perquè les persones despertin i realitzin la Voluntat del Pare, de servir el Pare. Això serà obligat per a tota la humanitat.

La civilització moderna està a punt de desaparèixer. La Nova Llum està arribant, i la seva aplicació a la vida començarà. El Món Invisible ha decidit ensenyar a la civilització moderna una lliçó, que recordaran durant milers d'anys.
Beinsa Douno/Peter Deunov

No hay comentarios:

Publicar un comentario