miércoles, 24 de diciembre de 2014

Sessions Vibrals a distància

A través del Cor de Foc us proposo: Sessions Vibrals a distància. 
La persona que vulgui rebre una Sessió haurà de:

-       Enviar un correu a cordefoc@outlook.es, amb l’assumpte: Sessió Vibral a Distància + el seu nom
-       Especificar el vostre nom complet, data de naixement, i una foto també si voleu. 
-       Proposar uns horaris de disponibilitat per fixar la data i la hora de la comunió.

Teniu la possibilitat de fer un intercanvi a través d'una donació voluntària, fent un ingrés al numero de compte següent. En el cas que no us sigui possible oferir una donació això no és un impediment per a la realització de la sessió.

Pere Sicart Figueras
IBAN: ES90 2100 3121 4821 0092 0792
CCC: 2100 3121 48 21 00920792

Indicacions:

-       - Les sessions tenen una durada de 40 minuts. Es realitzen en total silenci o bé amb una música que acompanyi ( dofins, relaxació, cants vibrals…)

-       -Es recomana rebre la sessió estirats, les dues mans han d’estar col·locades al vostre Cor, la dreta a sobre de l’esquerra. 

-      - Establiu una respiració profunda i calmada i abandoneu tota expectativa o atenció externa, retornant al vostre Centre en total fe i confiança a la Llum del CRIST.

-       -Al començament de la sessió es demana una focalització directa de Cor a Cor entre la persona que rep la comunió i Sijah Sirius, a fi de facilitar el procés de  transmutació del vostre cos físic en el Cos de Foc, el Cos de Llum Crístic. Sent el més important evitar tot tipus de pensaments o projeccions, restant la consciència totalment integrada en el Cor.

-      - Les sessions no tenen un caràcter mèdic o de diagnòstic, son una invitació a entrar en el Foc de la Vida, provocant, això si, canvis en l’estat físic, mental, emocional... degut a la purificació a través del Foc Original.

-       -L’efectivitat d’aquestes sessions depèn bàsicament de l’abandó i la receptivitat, l’obertura que la persona que rep la comunió sigui capaç de donar.

-       -Un cop finalitzada la sessió es recomana reintegrar a poc a poc el que s’ha rebut, sense analitzar. Deixar el batec del Cor de Foc ser el Rei en el vostre temple, instal·lant-vos en la Pau i l’Amor del CRIST.


Gràcies a tots!

ISIS!


No hay comentarios:

Publicar un comentario