viernes, 21 de febrero de 2014

SRI AUROBINDO - 21 de febrer 2014

Jo sóc SRI AUROBINDO, Melchizedek de l’Aire. Rebeu tot l’Amor i totes les abraçades des del Concili dels Melchizedek, així com també des del Col·lectiu de les Àguiles d’Altair. Avui la meva intervenció es desenvoluparà en dues parts: a la primera us parlaré dels processos actuals que esteu vivint en aquest procés de Transmutació. Seguidament us oferiré una petita meditació en treballant els punts que ajunten el vostre cos físic amb el Cos de Foc, els punts situats en el vostre pit i que s’enllacen ara, activant la vostra Merkabah, activant el que s’ha anomenat el Cor Ascensional. Prenem uns instants per acollir-nos mútuament...

...Fusió amb SRI AUROBINDO...

Avui com sabeu tindrem la intervenció de l’AA. MIKAËL, el vinc a acompanyar en introduint el treball que està realitzant en vosaltres durant aquest període. L’Acció Mikaèlica, iniciada en aquesta Terra a través de la desconstrucció i la resolució de les línies de predació, arriba paral·lelament a la finalització de l’Obra al Blanc, a acabar de tallar en vosaltres les línies de predació individuals. D’aquesta manera i com us serà explicat per MIKAËL, és ara el moment a través de la Rectitud, a través de la resolució d’aquestes línies de predació a nivell grupal i a nivell individual, que mantenien la consciència identificada a l’efímer, a la il·lusió, és moment doncs d’afrontar a través d’aquest Foc, el Cara a Cara amb vosaltres mateixos, amb les línies que per un motiu o altre encara estàveu suportant.

És necessari en aquest Cara a Cara presentar-se totalment nu, fora de tot quadre o referència pel que fa a la vostra història. Observeu en aquest Cara a Cara amb el Cor, amb l’Amor, com la simple observació instantània del que Sou, aporta una evidència. Una evidència que no ve del mental, sinó una evidència que ve de la vostra Veritat, de la vostra Essència. Aquesta Veritat és l’única referència en aquests moments de Cara a Cara. Com ha estat dit res extern vindrà a assegurar el que ja és segur de tota Eternitat i aquesta és la vostra Veritat, la vostra Essència de Foc Eterna.

Així mateix i degut als processos en curs a la Terra, el que havia estat anomenat la separació de les dues humanitats, pren durant aquest període un nou pas. No en qualsevol separació o divisió, sinó simplement adaptant i enllaçant els esdevenirs vibratoris de cadascú. És important abandonar tot concepte de superioritat o inferioritat en relació a aquesta separació de les humanitats. Simplement estigueu ferms i certs a la vostra Veritat per poder instal·lar-vos plenament en el vostre Tron, en la vostra Essència. Ningú més pot donar aquest pas per vosaltres, i així us demanem des del Col·lectiu dels Melchizedek, que definiu el que és a definir en vosaltres, el que encara pot restar per definir interiorment en vosaltres. Així permetreu a la Llum actuar, i revelar la vostra Veritat en aquests moments especials i concrets de resolució de Cicles Planetaris.

Així mateix, i durant aquestes setmanes que us porten a la propera intervenció de MARIA, aprofiteu de l’Acció Mikaèlica per fer aquesta resolució, aquest Cara a Cara. Cara a Cara entre l’efímer i l’Etern, entre l’esclavitud i la llibertat. No hi ha cap posició ara mateix millor o pitjor, simplement la qualitat del vostre Cara a Cara, la vostra honestedat, la vostra claredat, seran els facilitadors d’aquesta Revelació.

Així mateix la Llum us demana una total entrega i abandó. Abandó del vostre cos, del vostre mental i del vostre emocional per poder realitzar l’Obra en el pla físic. L’Obra de la reunió i de la reunificació de la Gran Fraternitat Blanca Universal en aquesta Terra, abans d’acollir els successos finals que inicien l’Alliberació d’aquest Planeta. Deixaré a l’AA. MIKAËL explicar-vos més concretament la seva obra en el moment actual.

Ara us oferiré aquest recorregut en els punts que integren el Cor Ascensional. A mode simbòlic de conclusió de tots els punts que us han estat donats durant aquests anys.


Així tots junts començarem primer:


 Pel punt de MARIA de la Nova Tri-unitat, punt situat en el xacra del Cor.
...
El punt de MARIA s’uneix amb el punt de CRIST, situat a l’espatlla esquerra de la Nova Tri-unitat.
...
El punt de CRIST s’uneix horitzontalment amb el punt de MIKAÉL, situat a l’espatlla dreta, de la Nova Tri-unitat.
...
El punt de MIKAÉL s’uneix de nou al punt de MARIA situat al vostre xacra del Cor, instal·lant el triangle que forma la Nova Aliança.
...
Tot seguit ens situem al punt Ki-ris-ti, entre els vostres omòplats, a l’esquena.
...
El punt Ki-ris-ti s’uneix al punt de MARIA de la Nova Tri-unitat, unificant la part de darrera amb la part davantera del cos.
...
Des del punt de MARIA, verticalment ens unim al punt creat en el Centre exacte d’aquest triangle de la Nova Tri-unitat, encenent i reunificant els tres punts en aquest Centre, formant el tetraedre. Acollim el Centre de la Nova-Tri-unitat.
...
Finalment des del Centre de la Nova Tri-unitat, verticalment s’uneix el Centre amb el punt ER. Punt situat a la línia horitzontal que uneixen els punts CRIST-MIKAËL. Punt d’irradiació de l’Esperit, de la Divinitat.Aquest és el desplegament del Cor Ascensional, de la vostra Merkabah individual, sincronitzant-se a la Merkabah Col·lectiva. Recordeu sempre que la Llum és don, la Llum és entrega, la Llum no acapara, la Llum irradia per tot arreu.

L’Aigua de la Vida, l’Arbre de la Vida, son aquí a la Terra. No farà falta cap experiència de mort, o cap experiència extraordinària per observar la Llum Blanca, la Llum que dona la Vida Eterna. Dono gràcies a tots vosaltres pel vostre acolliment, per participar en aquest Cant de Gràcia, en aquesta Elevació i també en aquest Descens de l’Esperit.

SRI AUROBINDO i el Col·lectiu dels Melchizedek, així com el Col·lectiu de les Àguiles d’Altair us abracen i us acullen permanentment, des d’allà on som, des del vostre Cor, des d’allà on vosaltres sou en aquests moments de Revelació Planetària.

Que la Pau sigui la vostra Residència en permanència.

Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l’Un.

Imatges per "Autres Dimensions" i Pierre Diaz

No hay comentarios:

Publicar un comentario