miércoles, 27 de noviembre de 2013

AA. MIKAËL – 27 de novembre 2013

Jo sóc l' AA. MIKAËL, Princep i regent de les Milicies Celestials. Estimats Fills de la Llei de l'Un, estimats Treballadors de la Llum i Llavors d'Estrelles, avui em presento entre vosaltres acompanyant la darrera impulsió de la Llum del CRIST. 

Avui vinc entre vosaltres a consagrar-vos en la Nova Aliança, la Nova Tri-Unitat. La meva presència fusionada amb el CRIST, i la presència de MARIA, ve a instal·lar-se totalment al vostre pit, consolidant la Promesa i la Presència de l'Eternitat en vosaltres.

La Nova Aliança és el signe del retorn a les Esferes Unitàries on la Llum Vibral i la Veritat Eterna son la vostra residència. La Nova Aliança signa en vosaltres la presència total tant del Creat com de l'In-creat, la presència total de qui Sou.

Prenem un temps per acollir la Nova Aliança. Acollim.


Instal·lació de la Nova Aliança...


La presència de la Nova Aliança, de CRIST-MARIA-MIKAËL està ara totalment disponible en vibració per al conjunt de la humanitat. Acompanyant el treball de l'AA. URIËL en aquests moments del Retornament Col·lectiu.

Tots els grans Éssers de Llum que us acompanyen us han explicat l'arribada massiva del Foc del Cel, que és a les vostres portes. L'arribada del Foc al Cel de la Terra i al vostre Cel. Com sempre us hem dit, el que passa a dins i el que passa a fora son exactament el mateix. Per tant i des de la Ronda dels Arcàngels, us emplacem a acollir en totalitat en aquests dies la nostra Presència, la presència del CRIST.

Aprofiteu fills per anar a l'interior, deixar el Foc evacuar tota resistència i tota projecció, ja que la intensificació del Foc accelerarà els processos de purificació. Com us ha estat explicat, a un moment donat l'entrada de la Llum serà tal que els retornaments i canvis interiors es faran de forma immediata i brutal.

Per tan us animem a estar totalment presents, drets i en alerta. No una alerta a qualsevol nivell extern, sinó una alerta a vosaltres mateixos. Una alerta a la vostra presència en el Sí, en Shantynilaya, en l'Absolut. De la mateixa manera, aquesta alerta està atenta a les vostres projeccions. Per tant sigueu totalment conscients en cada moment de quina és la vostra radiació.

Sigueu conscients estimades Llavors d'Estrelles que el vostre paper ara, en la dissolució no nomès de les vostres resistències, sinó a nivell grupal i col·lectiu, és un treball necessari que no demana cap esforç de part vostra. Simplement demana la vostra Pau, el vostre Amor Incondicional a tota i cada una de les parcel·les en que podem observar la Vida.

Així doncs totes les resistències que siguin mantingudes a partir d'ara seran un gran pes i sofriran una alliberació més violenta en el transcurs de l'arribada de la Llum. De la mateixa forma, el paper de l'ombra, que com sabeu treballa per la Llum, pot venir a posar a prova el vostre estat, el vostre abandó. En aquest cas això no farà més que fortificar la Llum que Sou, i us ajudarà a col·locar-vos en el vostre lloc.


Fills i Filles de la Llei de l'Un acolliment per una segona vegada l'instal·lació de la Nova Aliança.


Instal·lació de la Nova Aliança...


La meva presència com CRIST-MIKAËL, ja manifestada d'un temps ençà ve a prendre total manifestació en el vostre pla. Això serà observavble a l'interior de vosaltres com a l'exterior. Com sempre us hem dit el procès és intern. No us demanem cap atenció particular als events externs doncs aquests es manifestaran a vosaltres de forma espontànea.

La meva arribada més propera que mai a la superfície de la vostra Terra és aquí. Fills de la Llei de l'Un us donem tots les gràcies per la vostra presència, pel vostre coratge i per la vostra permanència i fidelitat a la FONT.

La Nova Aliança segella el Serment i la Promesa. Deixeu-vos emportar per la Gràcia, per la Joia i la Plenitut del vostre reencontre amb vosaltres mateixos. Aquest és el regal que ara ens fem els uns als altres.

L'intensificació i la seqüència dels últims events per portar aquesta Terra a la seva nova dimensió està aquí. Així doncs a partir d'ara i com ha estat fet fa uns quants dies amb l'assamblea i reunió dels Melchizedek, igualment amb els altres conclaus i assamblees, s'unifiquena dins vostre. Acompanyant-vos i unificant en cada moment la presència total de la Llum.

Jo sóc l' AA. MIKAËL, Príncep i Regent de les Milícies Celestials, jo vinc com el CRIST amb l'Espasa de la Veritat a alliberar, si aquesta és la vostra Vibració, el vostre potencial com a Fills Ardents del Sol. Vinc a acompanyar el CRIST en la finalització de l'Obra al Blanc.

Jo sóc l'AA. MIKAËL. Gràcies Eternes a la Llum que Sou.

Gràcies i fins ben aviat.
Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de la Llei de l'Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario